Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Jatkamalla selaamista sivuillamme hyväksyt evästeiden käyttämisen.

zooplus–sovellus

Lataa Lataa
Ilmainen kotiintoimitus yli 49€ tilauksiin.

Toimituskulut ja -aika

Toimitamme tilauksia Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan ja Saksaan, sekä Baltian maihin. Minimitilauksen arvo on 29 € (+ toimituskulut).

Toimitusaika:

Tuotteiden toimitusajan näet alla olevasta taulukosta. Huomioithan, että toimitusaika voi vaihdella valitun maksutavan ja toimituskumppanin, sekä mahdollisten juhlapyhien vuoksi. Nopeiten saat toimituksen perille käyttämällä maksutapana Paytrail-, luottokortti- tai PayPal-maksua.

Tilauspäivä 80 % paketeista
toimitetaan
Perillä aikaisintaan
Maanantai 4 - 7 päivässä Saman viikon perjantaina
Tiistai 5 - 7 päivässä Seuraavan viikon maanantaina
Keskiviikko 5 - 7 päivässä Seuraavan viikon maanantaina
Torstai 5 - 7 päivässä Seuraavan viikon tiistaina
Perjantai 6 - 7 päivässä Seuraavan viikon torstaina
Lauantai 6 - 7 päivässä Seuraavan viikon perjantaina
Sunnuntai 5 - 7 päivässä Seuraavan viikon perjantaina

 

Toimituskulut:

 

Suomeen toimitettavista yli 49 € tilauksista emme veloita lainkaan toimituskuluja valitessanne DHL/Posti-toimitusvaihtoehdon. Valitessasi DPD/PostNord-toimituksen, veloitamme 0,99 €:n suuruisen lisämaksun yli 49 €:n tilauksista. 49 €:n alapuolelle jäävissä tilauksissa toimitusmaksu on 4,99 € (DHL) tai 5,98 € (DPD). Kotiinkuljetus koko Suomen alueelle.

Toimituskumppanimme DHL ja DPD toimittavat paketit Suomeen. Huomaa, että DHL-paketit lähetetään suoraan Suomeen, joten ne eivät näy seurannassa ennen kuin ne saapuvat lajittelupisteeseen Suomessa. Tähän menee noin 3 päivää. Kun paketti saapuu Suomeen, voit seurata sitä myös suomalaisen yhteistyökumppanin verkkosivuilla. Suomessa DHL:n yhteistyökumppani on Posti Group Oyj ja DPD:n yhteistyökumppanina toimii PostNord Oy. Tarkempaa tietoa toimituksista saat täältä. Huom! Pidätämme oikeuden poikkeustilanteessa muuttaa valitsemaasi toimituskumppania.

Maa Toimitusmaksu Ilmainen toimitus tilauksille, joiden arvo on yli Toimituspalvelu
Suomi 4,99 € 49,00 € DHL , DPD , No preference
Latvia 4,99 € 69,00 € DPD
Liettua 4,99 € 69,00 € DPD
Ruotsi 4,99 € GLS , DPD
Saksa 4,99 € 49,00 € DHL , GLS
Tanska 4,99 € 49,00 € DPD
Viro 4,99 € 69,00 € DPD