4 kg Lillebro-linnunruokaa

  • 4 kg Lillebro-linnunruokaa
  • 4 kg Lillebro-linnunruokaa
  • 4 kg Lillebro-linnunruokaa

Laadukas linnunruoka luonnonvaraisten lintujen ympärivuotiseen ruokintaan, sisältää erilaisia viljoja, siemeniä ja pähkinöitä lajityypilliseen ruokintaan, testattu ambrosiansiementen varalta. Lue lisää täältä

(0)
Asiakkaiden tuotekuvat
lisää
612 pistettä

Tuotekuvaus

Monien luonnonvaraisten lintulajien ravinnonsaanti on muuttunut entistä vaikeammaksi varsinkin kaupunkialueilla. Siksi niille tulisi tarjota tasapainoista siemen-jyväseosta ympäri vuoden.
Lillebro on laadukas siemen-viljasekoitus, joka mahdollistaa luonnonvaraisten lintujen lajityypillisen ruokinnan. Lillebro-linnunruoka on testattu ambrosiansiementen varalta.

Suojaa lintujen ruokapaikka tuulelta, sateelta ja lumelta ja puhdista se säännöllisesti. Lillebro-linnunruoka on erittäin maittavaa ja sopii ympärivuotiseen ruokintaan.

Valmistusaineet

Valmistusaineet:
viljat (vehnä, durra, maissi, tattari), siemenet (auringonkukansiemen, villisiemenet, valkoinen hirssi), pähkinät (maapähkinä).

Ravintoainekoostumus

raakaproteiini 11.7 %
raakarasva 8.3 %
raakakuitu 10.4 %
raakatuhka 2.3 %
kosteus 11.0 %

Ruokintasuositus

Ruokintasuositus:
Luonnonvaraisilla linnuilla tulee olla ruoan lisäksi myös suojaisa paikka ja vettä. Varmista, että vieraasi tuntevat olonsa turvalliseksi, niin voit nauttia niiden läsnäolosta pitkään.