Etsittyä sivua ei löytynyt.

Eipä hätää, sellaista sattuu. Klikkaamasi linkki ei ehkä ole enää voimassa tai siihen on tullut kirjoitusvirhe.

Kotisivulle

Hyödyllisimmät artikkelimme

Kissat Kissan hoito ja terveys

Kissan ikä

Tunnetusti koiran ikä on helppo päätellä koiran vuosissa: yksi koiranvuosi on yhtä paljon kuin seitsemän ihmisen vuotta, vaikkakin se hieman riippuu koiran rodusta ja painosta. Mutta miten kissan ikä lasketaan? Ja kuinka vanhaksi kissat ylipäätään elävät? Mistä iästä lähtien kissoja voidaan kutsua senioreiksi?
Koirat Koiran pito - koiran & koiranpennun adoptoiminen

Rakastaako koirani minua? 10 merkkiä, jotka todistavat sen

Kun rakastamme jotakuta, haluamme luonnollisesti myös tietää millaiset tunteet vastapuolella on meitä kohtaan. Kukapa ei haluaisi lukea näitä rakkaudenmerkkejä myös omilta lemmikeiltämme, kuten kaneilta tai koirilta. Koirat eivät luonnollisestikaan pysty sanoilla osoittamaan rakkauttaan, minkä vuoksi niillä on oma tapansa näyttää tunteensa. Nämä merkit ovat helpommin tunnistettavissa kuin osaisit ajatellakaan ja jokaisessa meissä piilee kyky ymmärtää koiriemme kieltä ja oppia näkemään, rakastaako koirasi sinua.
Koirat Koiran hoito ja terveys

Koiran juoksut

Vaikka koiran juoksut on täysin luonnollinen ilmiö – koiran epätavallinen käytös, ärtymys läiskistä uudella matolla tai pelko ei-toivotusta tiineydestä aiheuttavat huolta monille omistajille. Täältä voit lukea kaiken, mitä koiran juoksuajasta on syytä tietää ja miten sinä ja koiraneitisi selviätte siitä yli ilman stressiä.

Viimeisimmät artikkelit

Koirat Koiran hoito ja terveys

Koiran yskä: Syyt ja hoito

Kun koirasi astuu ovesta ulos tai vetää liian lujaa hihnasta, kuuluuko yhtäkkiä tukehtumista muistuttavia ääniä? Tai heräätkö öisin lemmikkisi omituiseen ääntelyyn? Koirallasi saattaa olla yskä. Lue seuraavasta artikkelista kaikki mitä sinun tarvitsee tietää koiran yskästä.
Kissat Kissan hoito ja terveys

Kissan synnytys: Kun kissa saa poikasia

Jos kissasi on tiineenä, edessä on jännittävät ajat. Tuleva kissan synnytys herättää kysymyksiä erityisesti silloin, kun kissasta tulee ensimmäistä kertaa emo. Jotta voit valmistautua mahdollisimman hyvin tähän iloiseen tapahtumaan, olemme koonneet seuraavaan artikkeliin tärkeää tietoa kissan synnytyksestä.