Keväisiä tuotteita tarjoushintaan!

Kevät on täällä - loikkaa tarjouksiin

Ensimmäiset auringon säteet kannustavat meitä astumaan ulkoilmaan. Olemme koonneet parhaat tarjoukset alkavaan kevääseen: turkinhoitotuotteita, leluja, ulkoilutarvikkeita, kuljetustarvikkeita ja maistuvia herkkuja. Löydät kaikki olennaiset tuotteet yhdellä silmäyksellä - tarjouksia, joita rakastat!

Kissa Kevättuotteet kissalle Mahtavia tarjouksia!

Ovatpa samettitassusi sitten sisä- tai ulkokissoja, kaunis sää ja lämpimät ilmat voivat aktivoida uudelleen nelijalkaisia ystäviämme. Jotta olisit valmistautunut kaikkeen, tutustu nyt kevättarjouksiimme!

Koira Kevättuotteet koiralle Mahtavia tarjouksia!

Lämpötilan nousu ja pitenevät päivät stimuloivat koirasi halua liikkua ja ehkä myös talviturkki lentelee tukkoina kotisi lattioilla? Kevättarjoustemme avulla olet hyvin varustautunut!

Kevättuotteet kissalle:

Kevättuotteet koiralle:

Koiralle myrkylliset kasvit Koiralle myrkylliset kasvit sisällä ja ulkona

Tässä artikkelissa käydään läpi yleisimmät koiralle myrkylliset kasvit. Tieto auttaa eläinlääkäriä kohdentamaan koiran hoitoa ja tiedät, mitä kasveja sinun tulisi välttää kotona.

Kissalle myrkylliset kasvit Kissalle myrkylliset kasvit sisällä ja ulkona

Pihasi kukat ovat kauneimmassa loistossaan ja kissasi maistelee puutarhakasveja sieltä täältä. Niin idylliseltä kuin tämä voikin kuulostaa, saattaa siinä myös piillä vaara - kissalle myrkylliset kasvit saattavat näyttää harmittomilta, mutta eivät totisesti ole sitä!