Koronavirus (COVID-19) – usein kysytyt kysymykset

Hyvät asiakkaamme,


Koronaviruksen leviäminen vaikuttaa luonnollisesti myös meihin zooplussalla, ja sillä on vaikutusta totuttuun elämäämme. Koko zooplus-perhe ja kaikki yhteistyökumppanimme tekevät töitä yötä päivää, jotta voimme ylläpitää totutun hyvää palvelua myös poikkeustilan aikana.


Asiakkaidemme ja heidän lemmikkiensä hyvinvoinnin lisäksi myös henkilökuntamme terveys on ensisijaisen tärkeää. Noudatamme monia suojatoimia toimistoissa ja logistiikkakeskuksissa hidastaaksemme koronaviruksen leviämistä. Samalla teemme kovasti töitä, jotta toimitus saapuu sinulle luotettavasti ja turvallisesti.

Toimitus & palvelu

Kissat
Koska rakastamme lemmikkejä. Olemme tukenasi.

Lisätietoa Covid-19-sairaudesta

Yleistä tietoa koronaviruksesta sekä aiheeseen liittyviä ajankohtaisia päivityksiä löydät mm. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Global Veterinary Communityn internet-sivuilta.

Haluamme kiittää ymmärryksestäsi ja iloitsemme siitä, että voimme palvella sinua ja lemmikkiäsi zooplus-tuotteilla myös jatkossa. Toivomme, että sinä ja lemmikkisi pysytte terveinä!

Yhteistä arkea: päivärutiinit lemmikkisi kanssa

FAQ PetHomeoffice

Tämänhetkinen tilanne ei muuta pelkästään meidän vaan myös lemmikkiemme elämää. Monet sellaiset ihmiset, jotka ovat normaalisti päivisin poissa, ovat nyt kotona töissä ja viettävät siellä vapaa-aikansa joka päivä. Näin yhteiselo myös lemmikin kanssa on erilaista. Miten tehdä yhtä aikaa tehokkaasti töitä, antaa lemmikille riittävästi ajanvietettä ja viettää sujuvaa arkea yhdessä? Löydät zooplussan arkivinkeistä ideoita jokapäiväisiin leikkeihin ja vaihtelun tarjoamiseksi. 

Arkirutiinit koiran kanssa

Koirat Huomenta! Elinvoimaa aamuun

Kun on kotona paljon, alkaa helposti väsyttää eikä olo ole oikein hyvä. Siksi aamu kannattaa aloittaa joogaharjoituksilla, jonka jälkeen seuraa palkkioksi maukas aamupalakulho - teet sellaisen myös lemmikillesi helposti.

Koirat Lounastauko - jee! Aika lähteä ulos!

Kotona töiden tekeminen tarkoittaa myös tavallista enemmän vapautta. Koiraurheilu ja leikit piristävät päivälenkkiä. Näin lemmikkisi saa ruumiillisten haasteiden lisäksi myös aivojumppaa. Jos teillä on oma piha, voitte myös peuhata siellä.

Koirat Iltapäivä ja kahvitauko 5 minuutin harjoitus

Monilla, jotka tekevät päivittäin töitä PC:llä, on omat taukojumppansa. Harjoittele koiran kanssa yksinkertaisia temppuja, kuten “anna tassu”. Eikö lemmikkisi välitä tempuista? Tee asunnossa pieni nenäharjoitus ja harjoita tottelevaisuutta. Vaihda harjoituksia usein.

Koirat Rennot iltatunnit Luovaa aikaa

Ilta houkuttelee aktivointilelujen pariin. Erityisen hauskaa lemmikilläsi on, jos käytät palkkiona itse leivottuja koirankeksejä. Näin sille ei takuulla tule tylsää ja herkut maistuvat. Jälkeenpäin voitte nauttia rapsutuksista sohvalla.

Parhaat tuotevinkit arkirutiineihin koiran kanssa

Arkirutiinit kissan kanssa

Kissat Lisähauskuutta aamuun Aloita päivä oikein

Leikit, kuten helppo kissa-agility, saavat unikeot hyvälle tuulelle ja verenkierron liikkeelle. Eikö huvita? Ota sitten esiin kissasi lempilelu ja viihdytä sitä ennen aamiaista peuhaamalla kierros ympäri asuntoa.

Kissat Lounastauko kissalle ja omistajalle Raikasta ilma

Tauko piristää mieltä ja kehoa myös kotoa töitä tehdessä. Et tarvitse välttämättä pihaa tai parvekettakaan, sillä usein jo ikkunan avaaminen ja parin auringonsäteen sisään päästäminen ja raikas ilma auttavat.

Kissat Iltapäivä & kahvitauko Puuhahetki

Työhön keskittymiseen vaaditaan rauhaa. Mitä jos kissa onkin leikkituulella? Meillä on valikoima erilaisia aktivointileluja, jotka antavat kissalle puuhaa joko yhdessä sinun kanssasi tai yksinään.

Kissat Illan sohvahetket Karvaiset mallit

Pitkän työpäivän jälkeen tekee mieli saada ajatukset muualle. Pieni valokuvahetki on tähän tarkoitukseen täydellinen. Yksinkertaisten vinkkien avulla saat parhaat otokset lemmikistäsi. Voittaa joka TV-ohjelman, eikö?

Parhaat tuotevinkit arkirutiineihin kissan kanssa