🎈 Juhlimme synttäreitä!

Zooplus 11 vuotta! Juhli kanssamme

Tutustu synttäritarjouksiin ja säästä

Birthday

Zooplus.fi täyttää 11 vuotta! Siksi aloitamme nyt valtavan syntymäpäiväjuhlan ja kutsumme sinut ja lemmikkisi mukaan juhlimaan.

Koko heinäkuun ajan löydät tältä sivulta loistavia ruoka-, herkku- ja kissanhiekkatarjouksia sekä muita vaihtuvia huippuetuja nelijalkaiselle ystävällesi!

5 % alennusta koko valikoimasta zooplus-sovelluksella

Huippupoimintoja tarjouksista

Tigerino Tigerino Crystals 5 l kaupan päälle

Riittoisa ja imukykyinen Tigerino Crystals -silikaattihiekka 6 x 5 l edullisessa säästöpakkauksessa: saat 5 l kaupan päälle!

 Concept for Life Concept for Life 10 € alennusta

Laadukas kissan märkäruoka kastikkeessa tai hyytelössä. Nyt 48 x 85 g Concept for Life -märkäruokaa 10 € alennuksella!

Smilla Smilla 20 + 4 kaupan päälle

Smilla on viljaton kissan märkäruoka parhaista raaka-aineista. Kun ostat nyt 20 purkkia, saat vielä 4 purkkia kaupan päälle!

Feringa Feringa 10 % alennusta

Saat nyt 10 % alennusta kaikista Feringa-tuotteista koodilla JUHLA10. Kuponki on voimassa 31.07.2021 saakka, ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

Wolf of Wilderness Wolf of Wilderness 2 kg kaupan päälle

Laadukas kuivaruoka koirille, jotka nauttivat puhtaasta lihasta. Kun ostat 12 kg Wolf of Wilderness -kuivaruokaa, saat 2 kg ilmaiseksi!

Purizon Purizon 1 kg kokeiluhintaan

Purizon on erityisen proteiinipitoinen ja maukas koiranruoka, jossa on vain vähän hiilihydraatteja. Nyt 1 kg edulliseen kokeiluhintaan!

Barkoo Barkoo Kokeiluhintaan

Koiran puruherkut vähärasvaisesta naudannahasta ja maukkaasta kanasta. Ei sisällä maku-, väri- tai säilöntäaineita. Nyt kokeiluhintaan alk. 1,99 €! 

Concept for Life Concept for Life 10 % alennusta

Saat nyt 10 % alennusta kaikista Concept for Life -tuotteista koodilla JUHLA10. Kuponki on voimassa 31.07.2021 saakka, ei voi yhdistää muihin kuponkeihin.

Suosittelemme seuraavia merkkejä

Suositellut merkit Suosittelemme kissoille Suositellut merkit

Etsitpä sitten maukasta märkäruokaa, korkealaatuista kuivaruokaa tai herkullisia välipaloja kotitiikerillesi - suositelluilta tuotemerkeiltämme löydät aina oikeat tuotteet kissallesi.

Suositellut merkit Suosittelemme koirille Suositellut merkit

Täältä löydät korkealaatuista kuivaruokaa, maistuvaa märkäruokaa ja erilaisia ​​välipaloja uskolliselle ystävällesi. Suositeltujen tuotemerkkiemme joukosta löydät varmasti oikeat tuotteet koirallesi.

Suosituksemme lemmikillesi