🎈 Juhlimme synttäreitä! 🎂 ┃ zooplus.fi

Zooplus 11 vuotta! Juhli kanssamme

Tutustu synttäritarjouksiimme ja säästä!

Birthday

zooplus täyttää 24 vuotta! Siksi järjestämme nyt valtavan syntymäpäiväjuhlan ja kutsumme sinut ja lemmikkisi mukaan juhlimaan.

Tulevien viikkojen ajan löydät tältä sivulta loistavia ruoka-, herkku- ja kissanhiekkatarjouksia sekä muita vaihtuvia huippuetuja nelijalkaiselle ystävällesi!

Tutustu viimeiseen viikkotarjoukseemme:

Lahja
  • Kissanruoka
  • Koiranruoka
  • Kissan tarvikkeet
  • Koiran tarvikkeet
 Esittele meille lemmikkisi!Lemmikkiprofiili

Rekisteröi lemmikkisi asiakastilisi kohdassa "Oma lemmikki -profiili" ja saat henkilökohtaisia suosituksia, syntymäpäiväonnitteluja ja eksklusiivisia tarjouksia lemmikillesi.

Lue lisää
leipoa kakku koirallesiSuosittele ystävälle!Ansaitse zooPisteitä

Kerro ystävillesi ja sukulaisillesi kaikista eduistamme lähettämällä heille kutsu 10% alennuskupongilla! Jokaisesta onnistuneesta suosituksesta ansaitset 350 zooPistettä.

Lue lisää
Herkku

zooplus-lemmikkien hyväksymiä tuotteita: Testaamme puolestasi!

Tärkeimmät työkaverimme testaavat tuotteitamme. Lue zooplus-lemmikkiemme Lucyn, Yoshin, Chewyn ja Lottin testiraportit täältä!
Concept for lifeLucy testaaConcept for Life

Ammattilaisena kukaan ei voi huijata minua. Concept for Life Sterilised Cats sopii täydellisesti sterilisoiduille kissoille, kuten minulle. Tämä huippulaadukas ruoka tukee virtsateiden normaalia toimintaa ja auttaa minua pysymään ihannepainoisena. Arvostelu: 3/3 tähteä.

Concept for life
Kissat TarzanYoshi testaaNatural Paradise

Vaikka minut on nimetty dinosauruksen mukaan, olen silti hyvin siro. Raapimispuun ylimmältä alustalta katselen kaikkea hyvin tarkasti ja kun olen nukkunut päiväunet pedissä, teroitan kynsiäni pylväässä. Elämäni on ihanaa!

Natural Paradise
 Chewy testaaRocco Mealtime

Mikään ei voita herkullisen lihan makua. Rocco Mealtime -ruoan ajatteleminen saa veden jo kielelle. Ruoka sisältää paljon tuoreita vihanneksia, mikä on erityisen tärkeää omistajalleni. Haluaisin väittää, että tämä on todellinen win-win-tilanne meille molemmille.

Rocco Mealtime
 Lotti testaaTIAKI Sleep & Travel

Olen todellinen maailmanmatkaaja. Omistajani hankki minulle TIAKI-autoistuimen, jotta minun on erityisen mukava matkustaa. Matkalla se lisäksi toimii käytännöllisenä kantolaukkuna. Siinä voin rentoutua ja ottaa päiväunet tai kaksi. Sanoisin: Pet- and Nap-approved!

TIAKI Sleep & Travel