Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

zooplus–sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 49€ tilauksiin.*

Palautukset ja tuotteen vaihtaminen

Muutitko mielesi?

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Ellet ole jostain syystä tyytyväinen ostoksiisi, voit palauttaa, käyttämättömän tuotteen, jossa ei ole jälkiä käytöstä meille 14 päivän kuluessa (paketin vastaanottamisesta), niin saat täyden hyvityksen tilauksestasi. Huomaathan, että emme hyväksy avattuja ruoka- tai herkkupaketteja tai osittaisia säästöpakkauksia.

Hyvitämme myös tuotteen toimituskulut. Alta voit lukea lisätietoa ja ohjeita tuotteen palauttamisesta. Olethan aina yhteydessä asiakaspalveluumme, kun haluat palauttaa tuotteen.

Vialliset tuotteet

Mikäli tilaamasi tuote sattuu olemaan viallinen tai tilauksessa on joku muu ongelma, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme sopia tuotteen vaihtamisesta tai hyvityksestä.

Tuotteet, joita hyvitys ei koske

Valikoimassamme on pieni määrä tuotteita, joita emme voi valitettavasti hyvittää. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi henkilökohtaisten toiveiden mukaan muokatut tai tietyt pilaantuvat tuotteet. Täältä näet lisätietoa.

Yleiset toimitusehdot näet täältä.

Tuotteen palauttaminen

Vaihe 1:

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta.

Voit ottaa yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Internetsivusto: käytä yhteydenottolomakettamme

Puhelin: 00358 942 550 111 (ma-pe klo 8-18)

Voit käyttää peruuttamislomakettamme, mutta se ei ole pakollista.

Asiakaspalvelu tarvitsee tuotenumeron tuotteesta, jonka haluat palauttaa. 

Jotta voit palauttaa tuotteesi postitse ilman toimituskuluja, pyydä asiakaspalvelustamme myös palautustarra. Jos haluat, että noudamme pakettisi kotoa tai työpaikalta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme noudon sopimiseksi.

Vaihe 2:

Pakkaa palautettavat tuotteet.

Mikäli mahdollista, palauta tuotteet alkuperäisessä pahvilaatikossa. Ellet voi käyttää alkuperäistä laatikkoa, pakkaa tuotteet muuhun vastaavaan pakettiin.

Vaihe 3:

Vaihtoehto 1: Palauta tuote postitse ilman toimituskuluja käyttämällä asiakaspalvelustamme pyytämääsi palautustarraa.

Vaihtoehto 2: Yhteistyökumppanimme noutaa tuotteet kuluitta asiakaspalvelumme kanssa sopimanasi päivänä. Tuotteiden nouto tapahtuu ma-pe 8-16:00 välisenä aikana, mutta tarkkaa noutoaikaa ei voida antaa.

Hyvitys tuotteesta saapuu viimeistään 14 päivän kuluessa vastaanotettuamme myyntikelpoisen tuotteen.

*Emme hyvitä kustannuksia, jotka aiheutuvat esimerkiksi pikatoimituksesta tai liian suuresta paketista. Mikäli sinulla on vaikeuksia pakettien kuljettamisessa, voimme järjestää noudon. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset lisätietoa.