Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

zooplus käyttää evästeitä taatakseen, että sivusto toimii oikein, voidakseen tarjota sinulle suunnattua sisältöä ja mainontaa, sekä analysoida dataliikennettä. Ilmoitamme myös mainostajillemme ja anaalyysikumppaneillemme verkkosivujemme käytöstäsi. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Hyväksy evästeet

zooplus–sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 49€ tilauksiin.**

Tietosuojaperiaate

Hyvä asiakkaamme tai zooplus-sivuston vierailija,

luottamuksesi on meille tärkeää, joten henkilötietojesi suojeleminen ja yksityisyytesi kunnioittaminen ja avoimuus tietojen käsittelemisessä on meille tärkeää. Seuraavat tiedot on tarkoitettu selittämään, mitä tietoa keräämme ja käsittelemme liittyen sivuston käyttöön. Lyhennelmän löydät tietosuojaperiaatetiivistelmästä.

zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 Munich, Saksa, jonka johtokuntaan kuuluvat Cornelius Patt, Andreas Maueröder, Dr. Mischa Ritter ja Florian Welz, on vastuussa henkilökohtaisten tietojen suojaamisesta tällä sivustolla. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse +358 974 790 057 tai sähköpostitse service@zooplus.fi. Tietosuojavastaavamme, Philipp Herrmann, on tavoitettavissa täällä: HWData GmbH, Leonrodstr. 54, 80636 München, sähköpostosoite: ph@hwdata.de.

1. Tietosuojaperiaatteen kattavuus

Tämän tietosuojaperiaatekirjoituksen tarkoituksena on selittää, mitä henkilökohtaista tietoa zooplus kerää ja mitä tarkoitusta varten sitä käsitellään. Mitä tulee sivustoihin, joille linkitämme, meillä ei ole valtaa linkitettyyn sisältöön tai muiden sivustojen tietosuojakäytäntöihin. Suosittelemme tarkistamaan tietosuojaperiaatteet linkitetyiltä verkkosivuilta, jotta tiedät, missä määrin tietojasi kerätään, käytetään ja välitetään kolmansille osapuolille.

2. Määritelmät ja ehdot

Alta löydät valikoiman oikeudellisia määritelmiä, jotka auttavat tietosuojaperiaatteen ymmärtämisessä. Koko tekstin General Data Protection Regulation (GDPR) –laista ja siihen liittyvistä määritelmistä ja ehdoista löydät täältä.

Henkilötiedot

Kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuihin tai tunnistettaviin luonnollisiin henkilöihin ("kohdehenkilö"). Luonnollisen henkilön katsotaan olevan tunnistettavissa, kun henkilön voi tunnistaa suoraan tai epäsuorasti erityisesti tunnusmerkeistä, kuten nimi, tunnistenumero, paikannustiedot, verkko-ID tai muu erityinen tekijä, joka paljastaa luonnollisen henkilön fyysisiä, geneettisiä, psyykkisiä, ekonomisia, kulttuurisia tai sosiaalisia ominaisuuksia.

Käsittely

Mikä tahansa henkilötietoja käsittelevä prosessi tai prosessien sarja, joka toteutetaan joko automaattisten toimintojen avulla tai ilman, kuten esimerkiksi kerääminen, äänittäminen, järjestäminen, varastointi, tallentaminen, muokkaaminen, lukeminen, kysely, käyttäminen, paljastaminen lähettämällä, levittäminen tai muu tietojen jakaminen, linkittäminen ja hävittäminen.

Vastuullinen

Tällä viitataan luonnolliseen tai oikeustoimikelpoiseen henkilöön, viralliseen auktoriteettiin, virastoon tai muihin, jotka käsittelevät henkilötietoja yksin tai yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Jos käyttötarkoitus ja –tavat on kuvattu EU-laissa tai sen jäsenvaltioiden laeissa, vastuullinen taho tai kriteerit vastuullisuudesta voidaan määritellä EU-laissa tai sen jäsenvaltioiden laeissa.

Tietojen vastaanottaja

Tällä viitataan luonnolliseen tai oikeustoimikelpoiseen henkilöön, viralliseen auktoriteettiin, virastoon tai muihin, joille henkilökohtaisia tietoja voidaan antaa riippumatta siitä, onko kyseessä kolmas taho vai ei. Viranomaisia, jotka vastaanottavat henkilökohtaisia tietoja liittyen tiettyihin EU:n tai sen jäsenvaltioiden lakien alaisiin selvityksiin, ei katsota vastaanottajiksi. Viranomaisten suorittama tietojen käsittely on sallittua julkisen tehtävän suorittamiseksi.

Kolmas taho

Tällä viitataan luonnolliseen tai oikeustoimikelpoiseen henkilöön, viralliseen auktoriteettiin, virastoon tai muihin, lukuun ottamatta kohdehenkilöä, vastuullista osapuolta, tilauksen käsittelijää ja muita, joilla on vastuullisen osapuolen alaisina oikeus tietojen käsittelemiseen.

3. Sivustollamme käsiteltävien henkilötietojen eri kategoriat

Soveltamisalue: vierailu verkkosivuilla, lokitiedostojen luominen

Henkilötiedot: IP-osoite, tunniste-eväste

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus

Kun avaat zooplus-verkkosivun, zooplus kerää sinusta tietoa, kuten IP-osoitteen, ja tallentaa sen lokitiedostoon. Lokitiedostoon tallennetaan myös lataamasi verkkosivun nimi, vastaanotettu tiedosto, päiväys ja aika, siirretyn tiedon määrä, merkintä onnistuneesta sivuston lataamisesta, selaimen nimi ja versio, käyttöjärjestelmä, edellisen vieraillun sivuston URL ja pyynnön suorittaja. Sinua ei voida kuitenkaan tunnistaa näiden tietojen perusteella henkilökohtaisesti.

Evästeet tallennetaan myös käyttämällesi laitteelle (kannettava tietokone, tabletti, älypuhelin tai PC). Saat tietoa käyttämistämme evästeistä, niiden käyttötarkoituksesta ja hävittämisestä lukemalla “Tietoa oikeudesta kieltää henkilötietojen käsitteleminen”.

Keräämme lokitietoa, mukaan lukien IP-osoite, varmistaaksemme toimivan yhteyden ja sivustomme helppokäyttöisyyden. Lokitiedostoa tarvitaan myös järjestelmän turvallisuuden ja vakauden arvioimiseen ja hallinnollisiin tehtäviin. Evästeet auttavat meitä kehittämään sivustoamme ja palveluidemme käyttäjäystävällisyyttä kertomalla meille esimerkiksi, oletko vieraillut aiemmin sivustolla. Evästetunnisteen avulla saamme tietoa sivustomme vierailijoiden käyttäytymisestä ja hakutoiminnoista, joiden kautta pääset sivustollemme, jotta voimme tarjota mielenkiinnonkohteidesi mukaan valittuja tarjouksia.

Interest in the processing of data

Lokitiedoston tiedot, mukaan lukien IP-osoite, palvelevat vain teknologian, sivustomme konfiguraation ja turvallisuuden optimoimisessa (esimerkiksi IT-hyökkäyksen tai tietoturvaonnettomuuden sattuessa). Kun lataat verkkosivumme, lokitiedoston tiedoista, mukaan lukien IP-osoite, ei voida tunnistaa sinua henkilökohtaisesti. Henkilökohtainen tunnistus tapahtuu vain, jos kirjaudut käyttäjätilillesi samaan aikaan. Tässä tapauksessa voimme yhdistää IP-osoitteesi suoraan sinuun. Evästetunnisteen avulla näemme, oletko jo vieraillut verkkosivuillamme ja kuinka usein, oletko jo rekisteröitynyt tietyllä ID-numerolla ja milloin. Lisätietoa siitä, miten hävitämme evästeitä, saat lukemalla “Tietoa oikeudesta kieltää henkilötietojen käsitteleminen”.

Tietojen vastaanottaja ja käsittelijä

Verkkosivustomme ja kauppamme ovat sekä oman tietokeskuksemme että ulkopuolisen palveluntarjoajan hallussa.

Palveluntarjoaja

Tietojenkäsittelyn tarkoitus

DTietoa tietojen välittäjästä & tietosuojasta

Amazon Webservices

Inc., 410 Terry Drive Ave North, WA 98109-5210 Seattle, USA

Tietojen säilyttäminen ja varmuuskopiointi

Tietojenkäsittely tapahtuu pelkästään Amazon Web Services –tietokeskuksissa Euroopassa. 

https://aws.amazon.com/de/data-protection/

https://aws.amazon.com/de/compliance/eu-data-protection/

https://aws.amazon.com/de/compliance/data-center/data-centers/

Yksityisyydensuoja

 

Tietojen säilytysaika: lokitiedostot, mukaan lukien IP-osoite, tuhotaan automaattisesti kahden (2) kuukauden kuluttua niiden keräämisestä. Tähän saakka IP-osoite on anonymisoitu ja tallennettu vain hallinnollisista (teknisistä) syistä.

Laki: artikla 6 (1 f) GDPR

Määrättyjen tai vaadittujen tietojen toimittaminen: Edellä mainittujen henkilötietojen antaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti välttämätöntä. Ilman IP-osoitetta tai evästetunnistetta emme kuitenkaan voi taata sivustomme toimivuutta ja kaikkien palvelujen saatavuutta.

Soveltamisalue: vierailu verkkosivuilla, verkkoanalytiikka

Henkilötiedot: IP-osoite, evästetunniste

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus

Käytämme seuranta- ja verkkoanalyysityökaluja sivustollamme. Kuvailemme tässä sivustolle saapuessa ja sivustolla ollessa kerättyä tietoa, jota käytetään tarjontamme optimoimiseen.

Näiden työkalujen avulla saamme tietää, missä sivustomme vierailija on, miten hän on saapunut sivustollemme, millä sivuston alueilla hän vierailee useimmin ja miten kauan yksittäisiä alakategorioita ja sivuja katsellaan. Saamme tietoa myös vierailijan käyttämistä hakusanoista ja hänen vierailemistaan verkkosivuista ja voimme arvioida, kuinka paljon vierailijoita sivustollamme käy ja mille tiedoille tai tarjouksille on eniten kysyntää. Tarkoituksena on saada tietoa, joka auttaa tarjousten luomisessa ja sivuston muokkaamisessa käyttäjäystävällisemmäksi.

Tietojenkäsittelyn tarkoitus

Analysoimalla tilastollisesti käyttäjiä, saamme tietoa verkkosivustomme toiminnasta ja menestyksestä, kuten siitä, kuinka usein tietyn tuoteryhmän sivustoja ladataan ja kuinka monta kertaa tiettyjä tarjouksia tarkastellaan. Seurantatyökalujen avulla voimme kohdentaa tarjouksia asiakkaillemme, vierailijoille ja muille kiinnostuneille paremmin. Yksityiskohtaista tietoa tietojen keräämisestä ja tietoja evästeiden hävittämisestä seurannan estämiseksi saat lukemalla “Tietoa oikeudesta kieltää henkilötietojen käsitteleminen”.

Tietojen vastaanottaja ja käsittelijä

Seuraavat seuranta- ja verkkoanalyysityökalujen tarjoajat käsittelevät puolestamme tietoa sivustolle saapuessa. Tietoja käytetään käyttäjäanalyysiin ja tilastollisesti. Tätä varten olemme tehneet tietojenkäsittelystä sopimuksia palveluntarjoajien kanssa. Lisätietoa käyttämiemme työkalujen teknisestä toiminnasta sekä siitä, miten voit estää tietojen välittämisen (seurannan), saat lukemalla “Tietoa oikeudesta kieltää henkilötietojen käsitteleminen”.

Palveluntarjoaja

Työkalu

Yksityiskohtaista tietoa tietojen keräämisestä & tietosuojasta

Google Inc.
1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Google Analytics

 

//www.google.com/policies/

https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=de

Yksityisyydensuoja

Adobe Systems Software Ireland Limited,
4-6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Republic of Ireland

Omniture (Adobe Analytics)

https://www.adobe.com/de/privacy.html

Yksityisyydensuoja

Optimizely, Inc.,
San Francisco, 631 Howard Street, Suite 100. San Francisco, California 94105 (USA)

Optimizely

https://www.optimizely.com/de/privacy/

https://www.optimizely.com/de/security/

Yksityisyydensuoja

Hotjar Ltd.,
Level 2, St Julian's Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian's STJ 1000, Malta

Hotjar

https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

 

Tietojen säilytysaika: Tietoa evästeiden ja seurantaan käytettävien teknologioden tietojen säilytysajasta ja näiden tietojen poistomahdollisuudesta saat lukemalla “Tietoa oikeudesta kieltää henkilötietojen käsitteleminen”.

Laki: artikla 6 (1 f) GDPR

Ilmoitettujen tai vaadittujen tietojen toimittaminend: Edellä mainittujen henkilötietojen antaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti välttämätöntä.

Profilointi

Seurantatyökalujen avulla voimme arvioida ja analysoida sivustomme vierailijoiden mielenkiinnonkohteita ja käyttäytymistä. Luomme tätä varten pseudonyymin käyttäjäprofiilin. Lisäksi kirjautuessasi "Oma zooplus" -sivulle käyttäjätiedoillasi, voimme varmistaa tämän profiilin avulla henkilöllisyytesi.

Soveltamisalue: vierailu verkkosivuilla, mainonta

Henkilötiedot: IP-osoite, evästetunniste, tilaus-ID

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus

Tällä sivustolla käytetään myös mainontaan tarkoitettuja seurantatyökaluja. Näiden seurantatyökalujen avulla voimme näyttää ja järjestää verkkosivumme yksittäisiä mainoksia, jotka valikoidaan (automaattisesti) vierailijan mieltymysten mukaisesti. Teknisesti mainontaan käytetty seuranta tapahtuu yleensä mainonta-ID:n avulla. Mainontaverkostojen tuottajat käyttävät mm. evästeitä luodakseen käyttäjäprofiileja ja näyttävät verkkosivua ladattaessa mainoksia, jotka perustuvat evästeprofiiliin. Mainoskumppanimme käyttävät eri sivustojen seurantapikseleitä, joten ensimmäistä kertaa kumppanisivustoa ladatessa evästeet tallentuvat vierailijan laitteelle. Remarketointitarjousten avulla käyttäjää voidaan "seurata" internetissä ja näyttää hänelle oletettavasti kiinnostavia tarjouksia. Seuranta tapahtuu usein ns. selaimen sormenjälkien avulla ja käyttää tietoa, kuten näytön resoluutio, värisyvyys, aikavyöhyke ja asennetut liitännäiset tunnistaakseen käyttäjät ja käyttäjäryhmät.

Mainostamme ns. kumppaniverkostojen avulla tuotteitamme kolmansien osapuolien sivustoilla. Jos napsautat näitä mainoksia, sinut ohjataan kyseiselle tuotesivulle kaupassamme. Vastaava kolmas osapuoli vastaanottaa tilaus-ID:n vain palkkionsa saamiseksi, mikäli vierailija päätyy ostamaan tuotteen.

Tietojenkäsittelyn tarkoitus             

Mainontaan käytettyjen seurantatyökalujen avulla voimme kohdentaa tarjouksiamme asiakkaille, sivuston vierailijoille ja muille kiinnostuneille. Mainontaan käytetyt seurantatyökalut ja mainoskampanjat sallivat meidän tai kolmansien osapuolten ansaita rahaa mainosten avulla. Sivuston vierailijoiden käyttäytyminen kertoo meille, mitkä verkkokauppamme osat kiinnostavat veirailijoita erityisesti, jotta voimme mainostaa tehokkaammin. Mainokset valitaan sivuston teeman ja käyttäjän tekemien hakujen mukaan. Mainontaan käytetyt työkalut voivat selvittää, missä vierailija on ja millä sivuston osioilla hän on vieraillut sekä kuinka usein ja kuinka pitkään alasivuja ja kategorioita on tarkasteltu. Tavanomaisiin mainontatapoihin kuuluvat retargetointi- ja remarketointikampanjat, joissa käyttäjiä ohjataan muualle internetissä esimerkiksi mainostamalla todennäköisesti kiinnostavia tuotteita käyttäjän aikaisemmin vierailemilla verkkosivuilla. Yksityiskohtaista tietoa näiden työkalujen tarjoajista saat lukemalla “Tietoa oikeudesta kieltää henkilötietojen käsitteleminen”.

Yllämainittujen tietojen vastaanottajat

Seuraavilla verkkoanalyysityökalujen tuottajilla on puolestamme pääsy tietoihin sivustoa ladatessa, ja nämä tahot käyttävät tietoja arvioidakseen vierailijan käyttäytymistä ja kohdentaakseen mainontaa. Tätä varten olemme tehneet sopimuksia tilausten käsittelystä palveluntarjoajien kanssa. Lisätietoa käyttämiemme työkalujen teknisestä toiminnasta sekä siitä, miten voit estää tietojen välittämisen (seurannan), saat lukemalla “Tietoa oikeudesta kieltää henkilötietojen käsitteleminen”.

Tietojen kerääjä

Työkalut

Yksityiskohtaista tietoa tietojen kerääjistä & tietosuojasta

Adobe Systems Software Ireland Limited
4–6 Riverwalk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Republic of Ireland

Adobe Audience Manager

Adobe Dynamic Targeting

https://www.adobe.com/de/privacy.html

https://www.adobe.com/de/privacy/opt-out.html

Yksityisyydensuoja

Certona Inc.
10431 Wateridge Circle, Suite 200
San Diego, CA 92121 (USA)

Certona

//www.certona.com/privacy/

 

CLICKPOINT SRL
Via Fabio Filzi 5, I-20124 Milano (MI)

Clickpoint

//site.clickpoint.com/privacy/

Criteo SA

32 Rue Blanche, 75009 Paris

Criteo

https://www.criteo.com/de/privacy/

ETARGET SE

Pribinova 25 811 09 Bratislava

etarget

https://www.etarget.sk/privacy.php 

Facebook, Inc.

1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA

Facebook Connect

https://www.facebook.com/about/privacy/.

https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Facebook, Inc.

1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA

Facebook Custom Audiences

Facebook Pixel

https://www.facebook.com/about/privacy/.

https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Google Inc. (Google)

1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

DoubleClick

Google Adwords Remarketing

Google AdWords User Lists

Google Dynamic Remarketing

Google Analytics Audiences

//www.google.com/settings/ads

//www.google.com/privacy/ads/.

//www.google.com/policies/

//www.google.com/policies/technologies/ads/

Yksityisyydensuoja

Kairion GmbH

Gutleutstraße 30
60329 Frankfurt am Main

Kairion

https://kairion.de/datenschutz

sociomantic labs GmbH

Paul-Lincke-Ufer 39/40
10999 Berlin

Sociomatic

https://www.sociomantic.com/privacy/en/

Tietojen säilytysaika: Tietoa näiden seurantatyökalujen käyttämistä evästeistä, niiden säilytysajasta ja poistomahdollisuudesta saat lukemalla “Tietoa oikeudesta kieltää henkilötietojen käsitteleminen”.

Laki: artikla 6 (1 f) GDPR

Määrättyjen tai vaadittujen tietojen toimittaminen: edellä mainittujen henkilötietojen antaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti välttämätöntä.

Profilointi

Seurantatyökalujen avulla voimme arvioida ja analysoida sivustomme vierailijoiden mielenkiinnonkohteita ja käyttäytymistä. Luomme tätä varten pseudonyymin käyttäjäprofiilin.

Soveltamisalue: verkkokauppa, tilaukset

Henkilötiedot: sähköpostiosoite, titteli, etu- ja sukunimi, toimitusosoite, laskutusosoite, maksutiedot (ei luottokorttitietoja!), kirjautumistiedot (mikäli asiakas on rekisteröitynyt), IP-osoite, evästetunniste

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus

Käsittelemme tietoja tilaukseen liittyen, mikäli olet jo ennestään asiakkaamme, jotta voimme luoda "Oma zooplus" -käyttäjätilisi. Keräämiemme tietojen avulla pääsemme käsiksi tilaukseesi, voimme muokata tuotevalikoimaamme mieltymystesi mukaan ja suositella tiettyjä tuotteita. Tietoja käytetään prosessointiin, tilauksen käsittelyyn ja tuotteiden toimittamiseen sinulle. Mikäli sinulla on asiakastili, vaadimme kirjautumistiedot todistaaksemme, että olet sinä.

Tilauksesi käsittelyyn tarvittavien analyysi- ja seurantatyökalujen avulla (verkkokaupan haku) voimme kohdentaa tarjontaamme ja tehdä sinulle tarkoitettuja tuote-ehdotuksia.

Tietojen vastaanottaja ja käsittelijä

Jaamme tietojasi vastaanottajien kanssa vain perustuen sopimuksiin, jotka liittyvät tilausten käsittelyyn ja vain niin siinä määrin kuin on välttämätöntä palvelujen sopimusmääräysten kannalta (esimerkiksi logistiikkayritykset). Jos maksat laskulla, tarkistamme luottotilanteen ennen tilauksesi hyväksymistä. Tätä tarkoitusta varten tiedot lähetetään tietyille palvelutuottajille, jotka saavat tiedot maksuhistoriastasi ja luottotilanteestasi matemaattis-statistisen pisteytysmenetelmän avulla. Tämä käsittely suoritetaan pelkästään erillisen suostumuksen perusteella (artikla 6 (1a) GDPR).

Riippuen valitsemastasi maksutavasta, maksutiedot siirretään vastaavalle maksupalvelun tarjoajalle. Vastuu maksutiedoista on maksupalvelun tarjoajalla. Lisätietoa erityisesti maksupalvelun tarjoajan vastuuhenkilöistä ja yhteyshenkilöistä saat tietosuojavaltuutetulta, ja maksupalvelun tarjoajan henkilötietokategoriat näet maksaessa. maksaessa.

Toimituspalvelun tarjoajat

  • Tietojenkäsittelyn tarkoitus: tuotteiden kuljettaminen ja toimittaminen (lisätietoa saat logistiikkayrityksen toimituskuluista)

Maksupalvelun tarjoajat

  • Tietojenkäsittelyn tarkoitus: maksusuoritus luottokortilla (lisätietoa saat maksupalvelun tarjoajalta).

Tietojen säilytysaika

Käsittelemme ja/tai tuhoamme laskut ja tilausvahvistukset sovellettaviin vero- ja kaupallisiin säilytysaikoihin perustuen, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojen säilyttämiseen. Säästämme tietojasi lakisääteisen ajan, jona tuotteen vioista voi valittaa (yleensä 2 vuotta ostamisesta). Jos sinulla on asiakastili, säilytämme tiedot sen olemassaoloajalta. Voit poistaa asiakastilisi million tahansa lähettämällä meille viestin yhdellä yllämainituista yhteydenottotavoista.

Laki: artikla 6 (1 a, b, f) GDPR

Määrättyjen tai vaadittujen tietojen toimittaminen: Edellä mainittujen henkilötietojen luovuttaminen on sopimusperusteista. Muuten tilauksen tekeminen ei onnistu.

Soveltamisalue: oma zooplus, Facebook Connect

Henkilötiedot

Facebook Connect on palvelu, joka mahdollistaa Facebook-käyttäjien sisäänkirjautumisen sivustollamme Facebook-tunnuksilla erillisen asiakastilin sijasta. Verkkosivuston vierailijat tarvitsevat Facebook-tilin voidakseen käyttää Facebook Connect -liitännäistä. Tätä työkalua käyttäessä ainakin käyttäjän koko nimi linkittyy tilillemme. Lisätietoa saat pop-up-ikkunasta. Emme voi vaikuttaa tietojen keräämiseen tai käsittelyyn emmekä tiedä tarkalleen, kuinka laajalti tietoja kerätään, mitä tarkoitusta varten niitä käsitellään tai kuinka kauan niitä säilytetään. Emme tiedä myöskään liitännäisen keräämien tietojen hävittämisehdoista. Siirrämme kirjautumistiedot ja IP-osoitteesi sosiaaliselle medialle.

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus

Jos päätät rekisteröityä Facebook Connectiin ja napsautat "Kirjaudu Facebook-tunnuksilla", sinut ohjataan automaattisesti Facebook-sivustolle. Siellä voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi. Onnistuneen varmennuksen jälkeen Facebook-profiilin ja verkkosivumme välille syntyy linkki, jonka kautta tieto siirtyy. Nyt voit käyttää sivustomme palveluja luomatta erillistä profiilia. Huomaa, että Facebook saa Facebook Connectin kautta tietoa sovelluksesta ja verkkosivusta, mukaan lukien sen, mitä sivustolla teet. Prosessin yksilöimiseksi Facebook saattaa saada pieniä määriä tietoa jo ennen verkkosivun tai sovelluksen varmentamista. Lisätietoa siitä, miten ja miksi Facebook kerää ja käsittelee tietoa sekä yksityisyytesi suojelemiseen liittyvistä oikeuksistasi saat lukemalla tietosuojaperiaatteista seuraavalta sivulta //www.facebook.com/policy.php.

Tietojenkäsittelyn tarkoitus

Käytämme Facebook Connectia saadaksemme tietoa asiakkaidemme tuotteisiimme ja tarjouksiimme kohdistuvasta mielenkiinnosta. Vielä tärkeämpää on se, että tietojen päivittyessä automaattisesti Facebook-profiilin kautta saamme ajankohtaista tietoa ja voimme yksinkertaisemman sisäänkirjautumisprosessin ansiosta rekisteröidä suuremman asiakasmäärän. Useammat asiakkaat luovat asiakastilejä, kun se ei edellytä uuden asiakastilin luomista.

Tietojen säilytysaika  

Säilytämme asiakastililläsi olevia henkilötietoja niin kauan kuin asiakastili on olemassa. Henkilötiedot hävitetään, jos teet sen joko itse tai pyydät sitä meiltä. Muuten säilytysaikoihin pätevät verkkokauppamme tietojen hävittämiseen ja säilytysaikoihin liittyvät käytännöt.

Laki: artikla 6 (1 b) GDPR

Määrättyjen tai vaadittujen tietojen toimittaminen: Edellä mainittujen henkilötietojen antaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti välttämätöntä. Facebook Connectin käyttö ilman kirjautumistietojen antamista ei kuitenkaan ole mahdollista.

Profilointi: seurantatyökalut auttavat seuraamaan sivustomme vierailijoiden käyttäytymistä ja analysoimaan vierailijoiden mielenkiinnonkohteita. Yksityiskohtaista tietoa palveluntarjoajista saat lukemalla “Tietoa oikeudesta kieltää henkilötietojen käsitteleminen”.

Soveltamisalue: oma zooplus, asiakastili

Henkilötiedot: sähköpostiosoite, asiakasnumero, etu- ja sukunimi, toimitusosoite, laskutusosoite, kirjautumistiedot, tilaushistoria

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus

Käsittelemme tietojasi luodaksemme sinulle asiakastilin (oma zooplus), jonka kautta voit hallita tilauksiasi sekä zooplussan tarjoamia sovelluksia ja palveluita. Näihin kuuluu mahdollisuus priorisoida tiettyjä toimitus-, maksu- tai uutiskirjevaihtoehtoja, tarkastella tilaushistoriaasi ja nähdä bonuspistetilanteesi. Kirjautumistietoja tarvitaan, jotta voimme varmistaa asiakastilisi kuuluvan sinulle.

Tietojen säilytysaika

Tallennamme "oma zooplus" –tietojasi niin kauan kuin asiakastilisi on olemassa, poistat itse tiedot tai kunnes pyydät meitä hävittämään ne. Verkkokauppamme yleiset tiedon säilytysajat pätevät tässä. Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn milloin tahansa. Antamasi suostumus aikaisempien tietojen käsittelemiseen pysyy laillisesti voimassa, kun peruutat suostumuksesi.

Laki: artikla 6 (1 a) GDPR

Määrättyjen tai vaadittujen tietojen toimittaminen: edellä mainittujen henkilötietojen toimittamista ei vaadita. Asiakastiliä ei kuitenkaan voi käyttää ilman tietojen käsittelyä.

Soveltamisalue: uutiskirje, uutiset ja erikoistarjoukset

Henkilötiedot: sähköpostiosoite, titteli, etu- ja sukunimi, tilaushistoria

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus

Kun rekisteröidyt sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme tilaajaksi, lähetämme sinulle säännöllisesti tietoa tarjouksistamme ja zooplussan uutuustuotteista. Uutiskirjeen vastaanottamiseen vaadittavat tiedot ovat sähköpostiosoite ja nimi, jotta voimme puhutella sinua henkilökohtaisesti. Lähetämme uutiskirjeen ns. double-opt-in-menettelyn mukaan. Tämä tarkoittaa, että lähetämme sinulle sähköpostitse uutiskirjeen vain, kun olet vahvistanut, että haluat vastaanottaa uutiskirjeitä. Lähetämme sinulle vahvistusta varten sähköpostin, jossa sinua pyydetään napsauttamaan linkkiä vahvistaaksesi, että haluat jatkossa uutiskirjeitä. Hyväksyt henkilötietojesi käytön ainoastaan, jos aktivoit vahvistuslinkin. Tietoja käytetään vain uutiskirjeen avulla tapahtuvaan mainontaan.

Lähettämällä uutiskirjeen arvioimme myös automaattisesti käyttäytymistäsi. Sähköposteissa on ns. verkkojäljitteitä ja seurantapikseleitä, joiden avulla tiedämme, oletko vastaanottanut ja avannut uutiskirjeen tai napsauttanut uutiskirjeessä olevia linkkejä. Käytämme keräämäämme tietoa luodaksemme käyttäjäprofiilin yksilöllisten mielenkiinnonkohteidesi perusteella. Tietyissä olosuhteissa yhdistämme nämä tiedot käyttäytymiseesi verkkosivuillamme.

Tiedon vastaanottaja ja palveluntarjoaja

Seuraava uutiskirjeen tuottamiseen käytetty työkalu prosessoi puolestamme tietoa, jonka avulla lähetämme ja käsittelemme tilastollisesti verkkoanalyysiin tarvittavaa tietoa. Varmistaaksemme tämän, olemme tehneet vastaavan tilausprosessointisopimuksen palveluntarjoajan kanssa.

Palveluntarjoaja

Työkalu

Lisätietoa toiminnasta saat tietosuojaperiaatteista.

Episerver AB
Regeringsgatan 67, Box 7007, 103 86 Stockholm (Schweden)

Optivo

https://www.episerver.com/legal/privacy-statement/

Yksityisyydensuoja

 

Tietojen säilytysaika: Voit kieltäytyä vastaanottamasta uutiskirjettä koska tahansa, mukaan lukien aiemmin mainittujen tietojen käyttäminen sähköpostimainontaan. Ellet halua enää vastaanottaa sähköposteja, napsauta linkkiä "peruuta uutiskirjetilaus", jonka löydät jokaisesta sähköpostista tai ota meihin yhteyttä osoitteella service@zooplus.fi. Tätä varten vain lähetyskulut syntyvät perusmaksujen mukaisesti. Laillinen suostumuksesi tietojen käsittelyyn säilyy ennallaan, kunnes peruutat sen. Voit kieltää seurannan milloin tahansa napsauttamalla erillistä linkkiä, jonka löydät jokaisesta sähköpostistamme tai ottamalla meihin muulla tapaa yhteyttä. Kun teet näin, peruutat samalla uutiskirjetilauksen. Tallennamme tietoja niin kauan kuin tilaat uutiskirjettä. Kun peruutat uutiskirjetilauksen, tallennamme tietoa vain anonyymisti tilastolliseen käyttöön.

Laki: artikla 6 (1 a) GDPR

Määrättyjen tai vaadittujen tietojen toimittaminen: Henkilötietojen toimittaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti välttämätöntä. Uutiskirjeen vastaanottaminen ei kuitenkaan ole mahdollista ilman sähköpostiosoitteen antamista.

Soveltamisalue: yhteystiedot, asiakaspalvelu

Henkilötiedot: sähköpostiosoite, etu- ja sukunimi, päiväys, aika, kommentit (pyynnöt/ongelmat)

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus

Käytämme sivustomme yhteydenottotoimintoja kommunikoimiseen asiakkaiden ja muiden kiinnostuneiden osapuolten kanssa voidaksemme vastata erilaisiin pyyntöihin. Käsittelemme pyyntöjä ja meille lähetettyä tietoa voidaksemme vastata pyyntöihin ja saadaksemme yhteyden sinuun. Tietoja käytetään samalla profiilisi täydentämiseen, mikäli olet asiakkaana rekisteröitynyt samoilla tiedoilla.

Käytämme Googlen reCAPTCHA-palvelua yhteydenottojen puitteissa. ReCAPTCHA-palvelun tarkoituksena on erottaa, onko kyseessä ihmisen tekemä pyyntö vai automatisoitu, mekaaninen prosessi. Tässä yhteydessä Google lähettää IP-osoitteen ja muuta Google reCAPTCHA -palvelun tarvitsemaa tietoa analysoitavaksi. Tämän työkalun tarkoituksena on tietojen pitäminen virheettöminä ja automaattisten rekisteröitymisten, ns. bottien tekemien kyselyjen välttäminen ja tarjouksiimme liittyvä taloudellinen toiminta (artikla 6 (1 f) GDPR). Yksityisyydensuojasertifikaatin näet yllä. Seuraavista linkeistä saat lisätietoa Google reCAPTCHA-palvelusta ja Googlen yksityisyydensuojasta.

Tietojen säilytysaika: käytämme tietoja, kunnes aiheeseen liittyvä kommunikaatio päättyy. Kommunikaatio päättyy, kun olosuhteista voidaan päätellä, että asiaankuuluvat seikat on kokonaan selvitetty. Säästämme keskustelut niin kauan kuin olemme sopimussuhteessa kanssasi tai kunnes asiakastilisi poistetaan, mutta emme enää, mikäli pyydät meitä poistamaan keskustelutiedot. Voit peruuttaa suostumuksesi tietojenkäsittelyyn milloin tahansa vaikuttamatta peruuttamista edeltävän prosessin laillisuuteen.

Laki: artikla 6 (1 a) GDPR

Määrättyjen tai vaadittujen tietojen toimittaminen: henkilötietojen toimittaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti välttämätöntä. Pyynnön käsittely ei kuitenkaan ole mahdollista ilman näiden tietojen toimittamista.

Soveltamisalue: yhteisöpalvelut, zooblog!

Henkilötiedot: lue henkilötietotyypeistä tietosuojaperiaatetiivistelmästä.

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus: tietojenkäsittelyn tarkoitus on kuvattu tietosuojaperiaatetiivistelmässä.

Tietojen säilytysaika: Käytämme tietoja vain siihen saakka, kun meitä pyydetään poistamaan ne. Voit peruuttaa suostumuksesi tietojenkäsittelyyn milloin tahansa vaikuttamatta peruuttamista edeltävän prosessin laillisuuteen.

Laki: artikla 6 (1 a) GDPR

Määrättyjen tai vaadittujen tietojen toimittaminen: Henkilötietojen toimittaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti välttämätöntä. Ilman näitä tietoja yhteisöpalveluita ei voi kuitenkaan käyttää.

Soveltamisalue: mainoskumppanit, mainoskumppanohjelma

Henkilötiedot: lue henkilötietotyypeistä tietosuojaperiaatetiivistelmästä.

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus: tietojenkäsittelyn tarkoitus on kuvattu tietosuojaperiaatetiivistelmässä.

Tietojen säilytysaika: hävitämme ja säästämme tiedot verotuksellisten ja kaupallisten lakisääteisten säilytysaikojen perusteella (10 vuotta laskutustietojen osalta) ja ainakin niin kauan, kun sinulla on kumppanitili tai sopimussuhteen jatkuessa tai kunnes meitä pyydetään tuhoamaan tiedot.

Laki: artikla 6 (1 b) GDPR

Määrättyjen tai vaadittujen tietojen toimittaminen: Henkilötietojen toimittaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti välttämätöntä. Osallistuminen mainoskumppaniohjelmaan ei kuitenkaan onnistu ilman näitä tietoja.

Soveltamisalue: työhakemusportaali, sovellukset

Henkilötiedot: titteli, etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sovellusdokumentit

Tietojenkäsittely ja sen tarkoitus

Kiinnostuneet osapuolet voivat lähettää hakemuksensa zooplussalle internetissä. Tietoja käytetään vain ammatillisen pätevyyden arviointiin ja yhteydenottamiseen hakijoihin. Mikäli annat suostumuksesi, tallennamme tietosi hakijatietokantaamme ja otamme mahdollsesti yhteyttä muita työpaikkoja täytettäessä.

Tietojen vastaanottaja ja palveluntarjoaja

Käytämme hakuprosessissamme Recruiteen henkilöstöhallintaohjemistoa, jonka avulla hallinnoimme ja tarkkailemme hakuprosessia ja työpaikkailmoituksia. Tätä tarkoitusta varten olemme tehneet tilausprosessointisopimuksen palveluntarjoajan kanssa.

Palveluntarjoaja

Työkalu

Tietoa toiminnasta/tietosuojasta/yksityisyydensuojasta

Recruitee B.V. (63881829), Johan Huizingalaan 763A, 1066VH, Amsterdam (Niederlande

Recruitee

https://recruitee.com/gdpr-recruitment

https://recruitee.com/privacy

 

 

Tietojen säilytysaika: mikäli työllistämme sinut, säilytämme tietoja ainakin niin kauan kuin olet töissä zooplussalla. Mikäli hylkäämme hakemuksesi, hakemus tuhoutuu automaattisesti (6) kuukautta sen jälkeen, kun päätöksestä on ilmoitettu, ellet ole erikseen antanut meille suostumustasi hakemusdokumenttien tallentamiseen pidemmäksi aikaa (esim. jättänyt hakemusta talletettavaksi työnhakijapooliimme).

Laki: BDSG:n pykälä 26, artikla 6 (1a) GDPR

Määrättyjen tai vaadittujen tietojen toimittaminen: henkilötietojen toimittaminen ei ole oikeudellisesti eikä sopimuksellisesti välttämätöntä. Hakuprosessi ei kuitenkaan ole mahdollinen ilman tietojen toimittamista.

4. Oikeutesi liittyen näiden tietojen käsittelyyn

Voit pyytää milloin tahansa zooplussalta tietoa siitä, käsittelemmekö henkilötietojasi tai oikeuksistasi näihin henkilötietoihin. Sinulla on myös oikeus oikaista, poistaa tai rajoittaa tietojenkäsittelyä tai kieltää se milloin tahansa tai peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai pyytää tietojen siirtämistä. Jos tarvitset lisätietoa tai haluat oikaista tai kieltää tietojenkäsittelyn, lähetä sähköpostia tietosuojavastaavallemme tai ota yhteyttä yllä olevilla yhteydenottotavoilla. Lisäksi sinulla on oikeus valittaa valvontaviranomaiselle, jos yksityisyydenloukkauksia tapahtuu.