Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

zooplus–sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 49€ tilauksiin.*

FAQ - Kumppanuusohjelma

Kysymyksiä & vastauksia

Mikä on kumppanuusohjelma?

Zooplus-kumppanuusohjelma antaa sinulle mahdollisuuden mainostaa zooplussaa ja saada vastineeksi provisiota. Ilmoittautumisesi jälkeen saat meiltä valmista mainosmateriaalia, kuten bannereita ja linkkejä, joita voit käyttää mainostukseen. Jos kotisivuillasi vieraileva henkilö klikkaa mainosta ja tekee sen kautta tilauksen zooplussalle, saat 5 % provisiota mainoksesi kautta tilattujen tuotteiden nettomyyntihinnasta.

Miten kumppanuusohjelma toimii?

Voit tienata kumppanuusohjelman avulla rahaa ohjaamalla kotisivujesi kävijöitä zooplussan sivuille. Liitä zooplus-mainos kotisivuillesi. Kun joku tekee online-kaupassamme tilauksen liittämäsi linkin kautta, saat itsellesi tietyn prosentuaalisen osuuden sen hinnasta.

Miksi kumppanuusohjelma zooplussan kanssa kannattaa?

Zooplus-kumppanuusohjelman avulla voit tienata selvää rahaa. Saat jokaisen zooplus-linkkisi kautta tehdyn tilauksen nettomyyntisummasta 4%, ja uuden asiakkaan tilauksesta vielä lisäksi 2 €. Me annamme sinulle valmiit grafiikat ja tärkeää tietoa mainosten sijoittelusta.

Maksaako kumppanuusohjelmaan liittyminen?

Ei. Kumppanuusohjelmaan osallistuminen on täysin ilmaista ja riskitöntä. Siinä ei ole irtisanomsiaikaa eikä jäsenmaksua, päinvastoin – saat osuutesi joka tilauksesta, jonka zooplus vastaanottaa kotisivusi kautta. Voit irtisanoutua kumppanuusohjelmasta milloin tahansa.

Kuka voi osallistua?

Osallistua voi jokainen, jolla on oma kotisivu, pankkitili euroalueella, ja joka on mielellään osa jatkuvasti kasvavaa zooplus-yhteisöä. Luonnollisesti olemme erityisen ilahtuneita lemmikkeihin liittyvien ja kävijämäärältään suosittujen sivustojen osallistumisesta. Näin sinä hyödyt taloudellisesti, ja zooplussalla on mahdollisuus löytää uusia asiakkaita ja kasvattaa zooplus-yhteisöä entisestään!

Miten ilmoittaudun kumppanuusohjelmaan?

Lue osallistumisehdot huolellisesti läpi. Kun olet selvittänyt, mistä on kyse, ilmoittautuminen käy helposti kaavakkeellamme: online ilmoittautuminen. Tarkistamme hakemuksesi mahdollisimman pian ja ilmoitamme kumppanuuden hyväksymisestä sähköpostitse. Seuraavaksi saat tietoa jatkosta, erityisesti teknisestä toteutuksesta ja linkkien lisäämisestä.

Saanko tietoa kampanjani menestymisestä?

Kirjautumalla sisään affiliate-verkostoosi voit seurata kampanjasi menestymistä.

Millaisen hyvityksen saan zooplus-kumppanuusohjelmasta?

Tienaat 5 % provision nettomyyntivoitosta, jonka zooplus saa avullasi. Huippukumppanille voidaan myöntää erityisetuja.

Mistä saan lisätietoa?

Jos sinulla on muita kysymyksiä zooplussan kumppanuusohjelmasta, voit käyttää Yhteydenottolomake .


Jos olet kiinnostunut muista zooplussan tarjoamista yhteistyömuodoista, voit ottaa meihin yhteyttä Yhteydenottolomake .
Annamme mielellämme lisätietoa zooplus-kumppanuudesta. Kiitos mielenkiinnosta!
Terveisin zooplus
Näin se toimii | Mainokset | Kysymyksiä & vastauksia | Osallistumisehdot | Ota yhteyttä