Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

zooplus–sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 49€ tilauksiin.*

Maksutavat

Kaikki käyttämämme maksutavat ovat turvallisia. Henkilökohtaiset tietosi (kuten maksutiedot, sähköpostiosoite ja osoite) sekä jokaista maksua koskevat tiedot on suojattu kryptauksella ja erillisellä  valtuutusprosessilla.

Hyväksymme seuraavat maksutavat:

  • Suora verkkomaksu (Paytrail)
  • Luottokortti (Visa, MasterCard, American Express)
  • PayPal
  • Lasku (toisen tilauksen jälkeen)

Zooplus pidättää oikeuden hyväksyä yksittäisissä tapauksissa ta toimitustavasta riippuen vain tietyn maksutavan.

Suora verkkomaksu (Paytrail)

Voit käyttää suoraa verkkomaksua (Paytrail) turvalliseen, helppoon ja nopeaan maksamiseen verkkopankkisi kautta. Kun olet vahvistanut tilauksesi, sinut ohjataan pankkisi sivuille, joilla voit hoitaa maksun. Ellet suorita maksutapahtumaa loppuun saakka tai maksu epäonnistuu, tilausta ei lähetetä eikä pankkitiliäsi veloiteta. Tässä tapauksessa voit tehdä uuden tilauksen tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua.

Lasku

 Tarjoamme rekisteröidyille asiakkaille mahdollisuutta maksaa laskulla, toisen onnistuneen tilauksen jälkeen. Asiakkaan tulee tilata säännöllisesti, mikä tarkoittaa kahta maksettua tilausta edellisten kolmen kuukauden aikana. Huomaa, että yksittäistapauksissa tai tilaamistasi tuotteista riippuen emme voi aina tarjota laskumaksumahdollisuutta. Kyseessä on automaattinen prosessi, ja asiakaspalvelijamme eivät voi muuttaa maksutapaa laskuksi. Lisää laskua maksaessasi aina laskun numero viestikenttään. Maksa tilaus 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta seuraavalle tilille:

zooplus SE

Nordea Pankki Suomi Oyj

IBAN: FI31 1820 3000 0320 03

SWIFT (BIC): NDEAFIHH

Luottokorttimaksu

Jos maksat tilauksesi luottokortilla, summa laskutetaan kortilta viikon kuluessa tuotteiden lähettämisestä. Hyväksymme Visa-, Mastercard- ja American Express -luottokortit. Tilaus lähetetään automaattisesti varastolle ja  postitetaan 24-48 tunnin kuluessa maksusta. Huomaa, että emme voi tehdä muutoksia tilaukseesi enää, kun maksu on hyväksytty.

PayPal

PayPal on online-tiliin perustuva maksujärjestelmä, jonka kautta voit sähköpostiosoitteen avulla maksaa ja vastaanottaa onlinemaksuja joko luottokorttia tai pankkitiliäsi käyttäen. PayPalilla voit maksaa turvallisesti, helposti ja nopeasti zooplussalla.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat lisätietoa maksutavoista.