Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

zooplus–sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 49€ tilauksiin.**

Lahjakorttien hankkimiseen liittyvät toimitusehdot

zooplussan lahjakorttien hankkimiseen liittyvät seuraavat ehdot:

1. Lahjakorttien hankkiminen

1.1 Lahjakortteja voi käyttää kaikkiin www.zooplus.fi-sivustolta löytyviin tuotteisiin sekä lisäkuluihin (esim. postikulut).
1.2 Kaikki lahjakortit ovat voimassa kolme vuotta lähetyspäivästä. Voimassaoloaikaa ei voi pidentää.
1.3 zooplussan uudet tilaajat voivat maksaa lahjakortteja ainoastaan luottokortilla ja vanhat asiakkaat joko pankkisiirrolla tai luottokortilla. zooplus AG pidättää oikeuden hyväksyä yksittäistapauksissa vain tietyn maksutavan. Lasku lahjakortista lähetetään sen ostajalle sähköpostitse.
1.4 Luottokortti lähetetään vastaanottajalle sähköpostitse PDF-liitteenä. Lahjakortin ostaja saa turvallisuussyistä kopion tästä sähköpostista.
1.5 Lahjakortteja ei voi tilata yhdessä muiden zooplussan tuotteiden kanssa.


2. Peruutusoikeus

2.1 Sopimuksen voi perua ilman perusteluja kirjallisesti kahden viikon sisällä (esimerkiksi kirjeitse tai yhteydenottolomakkeella). Aika alkaa kirjallisen ilmoituksen saamisesta. Perumiseen riittää peruutusilmoituksen ajoissa lähettäminen. Peruutusilmoitus lähetetään osoitteeseen

zooplus AG, Sonnenstraße 15, 80331 München
Yhteydenottolomake

2.2 Peruutuksen yhteydessä saadut edut tulee palauttaa molemmin puolin. Jos saatua etuutta ei palauteta osittain tai ollenkaan, on sen arvo korvattava.
2.3 Peruutusoikeutta ei ole, jos lahjakortti on jo lunastettu.


3. Lahjakortin lunastaminen

3.1 Lahjakortit voi lunastaa verkkokaupassa //www.zooplus.fi vain kerralla. Tilausta kohden voi käyttää vain yhden lahjakortin. Useampien lahjakorttien käyttäminen yhteen tilaukseen ei siis ole mahdollista (esimerkiksi lahjakortin ja alennuskuponkien yhdistäminen).
3.2 Jos tilauksen arvo ylittää lahjakortin arvon, erotus hyvitetään tilille, laskuun tai luottokortille. Jos lahjakorttia ei käytetä kokonaan, jäljellejäävä summa mitätöityy. Käteismaksu ei ole mahdollinen.
3.3 Lahjakorttien käyttö jälkikäteen jo tehtyihin tilauksiin ei ole mahdollista.
3.4 Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi eikä niitä saa myydä edelleen.


4. Riski/vastuu

4.1 Mahdolliset riskit sekä lahajakorttien omistajuus siirtyvät ostajalta vastaanottajalle sähköisen ilmoituksen myötä.
4.2 zooplus ei ole vastuussa lahjakortin mahdollisesta katoamisesta, varkauksista eikä siitä, jos kolmas osapuoli lunastaa lahjakortin asiakkaan tietämättä. zooplus ei ota vastuuta myöskään kirjoitusvirheistä lahjakortin vastaanottajan sähköpostiosoitteessa.