Ostoskorisi

Ostokorisi on tyhjä

zooplus–sovellus

Sovellukseen
Ilmainen kotiintoimitus yli 49€ tilauksiin.*

Peruuttamisoikeus ja palautusnumero

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän sisällä toimituksesta. Peruuttamisoikeuden määräaika lasketaan siitä päivästä lähtien, jona asiakas tai hänen valtuuttamansa henkilö vastaanottaa tuotteen. Voit peruuttaa tilauksesi ilmoittamalla kirjeitse tai sähköpostilla halustasi peruuttaa kauppa. Tähän tarkoitukseen voit käyttää peruuttamislomaketta, mutta se ei ole pakollista.

Löydät kaikki peruuttamisoikeutta koskevat tiedot ja peruuttamislomakemallin täältä.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarvitset tilausnumeron sekä palautettavan tuotteen tuotenumeron. Maksamme palautuksen postituskulut. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme järjestääksesi paketille noudon tai saadaksesi palautustarran, jonka avulla voit palauttaa paketin ilmaiseksi. Ethän palauta pakettia niin, että maksat sen palautuskulut itse etukäteen. Kun olet palauttanut tilaamasi tuotteet, hyvittää zooplus niiden arvon postikuluineen tilauksen yhteydessä käyttämäsi maksutavalle.

Tuotteet, kuten säästöpakkaukset tai setit, jotka koostuvat useammasta tuotteesta, käsitellään yhtenä tuotteena, ja tulee tästä syystä palauttaa kokonaisuudessaan.